Felanmälan

Beskrivning

På Östra Piren befinner du dig “mitt i smeten”. På området huserar ett 40-tal företag och cirka 230 anställda. Dessutom huserar Blekinge Tekniska Högskola och NetPort Science Park på Östra Piren. Här kan du hyra såväl traditionella kontor som arbetsplats i coworkingmiljöer där du sitter tillsammans med andra företag. Hyresgästerna på Östra Piren är allt från internationella koncerner och kluster till startups, egenföretagare och distansarbetare.

Vill du befinna dig i händelsernas centrum är detta platsen för dig. Du kan bygga nätverk, få inspiration i nytänkande mötesrum, får ta del av gemensamma servicetjänster och har närhet till hav, vind, vatten och prisbelönta restauranger. 

Växer och expanderar
Just nu utökas Östra Piren med ännu en etapp. Här ges det plats åt än mer “puls”. Fastigheten kommer att rymma biograf, konserthall och restaurang. Dessutom erbjuds flexibla kontorslösningar för båda separata kontor och coworkingmöjligheter. Fastigheten kommer vara fyra våningar hög och entrétornets toppvåningar kommer att ge en 360-graders vy över staden där glastaket exponerar stjärnhimlen. Femte våningen har en takterrass.

En ny stadsdel i händelsernas centrum
Med nybyggnation och expansion växer en ny och vital stadsdel fram. Ta kajaken till jobbet, gå på bio på kvällen efter att du har avnjutit en god middag på någon av de närbelägna restaurangerna. Vill du hellre ta ett dopp i det blå? Kör på! Här finns möjlighet till såväl “vanligt” bad som kallbad under de kyligare delarna av året på Kallbadhuset som ligger nästgårds. Det råder inga tvivel – här kommer vimlet att vimla och möten att mötas!

Är du intresserad av lokalerna som står klara 2022? Vill du veta vilka möjligheter det kan ge dig och ditt företag? Vill du ha löpande information om hur bygget framskrider? Kontakta info@karlshamnsfastigheter.se

Hyr din Co-working-plats

Hyr ett skrivbord i vår “co-working” på månadsbasis. När du lyfter blicken ser du ut över havet! Du får även tillgång till vår loungehörna, ett flexibelt mötesrum för fyra och snabbt wifi. Du får också möjlighet att boka större mötesrum till reducerat pris.


Du kan antingen hyra en flexibel plats vid ståbord med stol och havsutsikt för 2000 kronor/månad ex. moms alternativt eget höj- och sänkbart skrivbord för 3000 kronor ex. moms/månad. För det flexibla skrivbordet gäller uthyrningstid om minst 3 månader med 1 månads uppsägning. För det egna höj- och sänkbara skrivbordet gäller uthyrningstid om minst 1 år med 3 månaders uppsägning.

 

Fönsterplats: 2000 kr
Fast skrivbord: 3000 kr

 

I övrigt ingår:

Flexibel plats vid ståbord med stol, havsutsikt

Möblerad lounge

Wifi

Tyst mötesbox för fyra personer, bokningbar

Pentry med kyl, frys och micro

Förbrukning ingår, el, städ, avfallshantering

WC med dusch

Utskriftsservice

Starbucks kaffemaskin och Selecta varuautomat

30 % rabatt på konferensrum

Korta fakta

Samtliga våra fastigheter på Östra Piren ligger centralt belägna och precis vid havskanten.

Fastigheten inrymmer NetPort Science park och Blekinge Tekniska Högskola

Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning.

Busslinje finns i direkt anslutning

Uthyrningsbar yta är cirka 35 000 kvm.

Moderna och fräscha kontorslokaler.

Flera olika gemensamhetsutrymmen, pentryn och pausrum.

Flera olika bokningsbara mötes- och konferensrum

Restaurang Gourmet Grön erbjuder dagens lunch.

Expansion pågår under 2022 med nybyggnation av etapp 5, ytterligare 10 000 kvm uthyrningsbar yta.

  • Adress Pirgatan 2
  • Postnummer 374 34

Referenspersoner

"NetPort Science Park arbetar med att främja samhällsutveckling och skapa tillväxt tillsammans med näringslivet, Blekinge Tekniska Högskola och offentlig sektor. Via olika forsknings- och utvecklingsprojekt samverkar vi och skapar ny kunskap, erfarenheter delas och kontakter genereras. Att då befinna sig i den inspirerande miljö som Östra Piren erbjuder gör vårt arbete väldigt effektivt då flera av våra samarbetspartners verkar i denna miljö som dessutom inbjuder till samverkan, utveckling och nätverkande. Vi är oerhört stolta och glada över att vara en del av Östra Piren, som skapar framtidstro och utveckling i Karlshamn och regionen."

Kerstin Nensén

NetPort Science Park

"Östra Piren med NetPort Science park är en inspirerande plats att ha sitt arbete på, en unik mötesplats i Karlshamn med en stor potential! Med en personal som är trevlig och tillmötesgående! Dessutom i fräscha lokaler och en trivsam miljö med ett fantastiskt läge nära vår underbara skärgård."

Ronald Haagensen

Devoteam G Cloud

"Att vi på Okatima AB sedan flera år tillbaka är hyresgäster på Östra Piren beror på ett antal faktorer. Först och främst närheten till det kluster av andra företag på plats där naturliga möten och samtal skapar nya idéer och affärsmöjligheter och där vi hittar kompetenser inom andra områden än vårt eget. Tillgången till receptions- och postservice som gör att vårt kontor alltid är bemannat. Och sist och viktigast - flexibiliteten, lyhördheten, samarbetsförmågan och den höga servicenivån hos Karlshamnsfastigheter som hyresvärd."

Magnus Göransson

Okatima

Konferensrum i fastigheten

Rio grande

Antal personer:

157 fasta platser i biosittning, max 180 personer med lösa stolar.

Utrustning:

wifi, datorprojektor, myggor, mikrofoner, whiteboard

Pris per timme:

2000kr

Heldag:

11500kr

Amazonas

Antal personer:

45 fasta platser i biosittning, max 50 personer med lösa stolar

Utrustning:

wifi, datorprojektor, whiteboard

Pris per timme:

700kr

Heldag:

4500kr

Zambesi

Antal personer:

24 platser med bord i styrelsesittning, 40 platser med enbart stolar

Utrustning:

wifi, datorprojektor, whiteboard

Pris per timme:

650kr

Heldag:

4000kr

Ljungan

Antal personer:

8 platser styrelsesittning

Utrustning:

wifi, platt skärm, whiteboard som är flyttbar

Pris per timme:

400kr

Heldag:

2500kr

Deltat

Antal personer:

250 personer vid sittning, 500 personer vid mingel

Utrustning:

el, wifi

Pris per timme:

1 400kr

Heldag:

8000kr

Volga

Antal personer:

12 personer, styrelsesittning

Utrustning:

videokonferensutrustning, wifi, projektor, whiteboard

Pris per timme:

600kr

Heldag:

4000kr

Boka konferensrum

-

Mia Holmberg
  • Mia Holmberg