Felanmälan

Projektet Emigranten

Emigranten
Framtidens kontor på Östra Piren står färdigbyggt under 2024, en nytänkande plats som värderar en kreativ miljö för möten, konferenser och event året runt. Här får även kultur en given plats, och medarbetare såväl som medborgare välkomnas att gå på konserter, föreläsningar och bio i samma hus.
 
Huset ger plats åt en biograf i världsklass, hundratals nya arbetsplatser, en restaurang som får italienarna att jubla och en tak-terass med hisnande utsikt över havet. Taket är öppet för alla som vill uppleva vår fantastiska skärgård från Karlshamns bästa läge!
 
Ambitionen med Emigranten är att skapa en lustfylld destination.
Det råder idag en tydlig trend kring kluster där man inte bara träffar egna kollegor, utan också har möjlighet att interagera med människor som jobbar med närliggande saker. Att sitta i ett intressant sammanhang kommer starkt framåt och här kopplar sociala ytor ihop människor i olika delar av byggnaden.
 
I det stora huset är flödet noga uträknat – det publika längst ned med strömmande besök och ju längre in och upp i huset människor rör sig, desto mer familjärt och slutet. Till slut, i kontorens innersta hjärtan, är det som allra mest privat och lugnt.
 
Smala broar letar sig över ljusgårdar ut mot kontorens dagsljus och öppna ytor. Om det är asfalt och gatsten på utsidan, mjuknar materialen succesivt på insidan; från betong till mjuka mattor och skira textilier.
 
Färgsättningen på de offentliga ytorna är lugn och harmonisk med inslag av äkta och naturliga materialval som oljad ek, läder och sten. Detaljerna är väl valda och tillsammans med den storslagna utsikten över horisonten skapas en inbjudande, lugn och exklusiv miljö att vistas i utanför de egna kontoren.
 
Välkommen till Östra Piren – Karlshamns bästa läge!
Emigranten, tot. 10 000 kvm:
Biograf i toppklass med 2 st salonger
Frisörsalong
Restaurang med skybar
Banker
Mediahus
Reklambyråer
Kontor
Företagshälsa
Eventbolag
Konsertsal, 330 platser
Coworking yta för ca 20 arbetsplatser
Konferensrum
Eventvåningar med 360 graders vy över staden och havet