Felanmälan

Hyresgästservice

Felanmälan Mattias Svensson

Här har vi samlat relevant information till dig som hyresgäst. Saknar du någon information? Du är varmt välkommen att kontakta oss på Karlshamnsfastigheter, alternativt kika in på vårt kontor. Vi finns på Pirgatan 2.

Reception

Vid entrén i Deltat möts du som hyresgäst av en bemannad reception. En naturlig mötesplats för att vi ska kunna ge dig den absolut bästa servicen!

Receptionen drivs av Italii.

Kontakt:
reception@italii.se
0454-40577

Post och pakethantering

Receptionen tar emot era paket och aviserar er sedan via mail. Postfacken töms av hyresgästen.

Felanmälan

Gör en felanmälan

Östra Piren, Emigranten och Hamnkontoret: Vi tar emot alla felanmälningar via e-post felanmalan@karlshamnsfastigheter.se eller via formuläret Felanmälan på vår hemsida. Mattias tar emot anmälan och återkopplar så snart som möjligt.

Svängsta/Halda: Vi tar emot alla felanmälningar via telefon 0454-819 00

 

Akuta problem utanför kontorstid

Har ni ett problem som kräver omedelbar åtgärd utanför kontorstid, vänder ni er till följande journummer:

Emigranten: 0454-819 99

Östra Piren, övriga byggnader: 0454-819 00

Hamnkontoret: 0454-819 00

Halda: 0454-819 00

 

Fastighetsvärd

Mattias Svensson
070-834 62 30

Miljöstationer

Sopsortering ska tillämpas med hjälp av de sorteringskassar ni får av oss vid inflytt. Kassarna töms vid behov i anvisat soprum.

Städning

Städning av lokalen ingår i ditt avtal med en så kallad grundstädning. Detta innebär städning en gång i veckan där vi fuktmoppar golven och tömmer papperskorgar. Varannan vecka dammtorkas lister, möbler, fönsterbänkar och inredning. En gång i månaden borstas klädda möbler radiatorer och golvlister av. Önskas ytterligare städning är du välkommen att kontakta receptionen. Du kan boka till ytterligare städning mot en ökad städkostnad.

Inbrott

Vid inbrott i en lokal kontaktar du först polisen och i direkt ansltning till det informerar du oss som fastighetsägare. Vi gör allt för att du ska uppleva trygghet i våra lokaler.