Felanmälan

Invigning Studio Halda

Invigning av nya lokaler!

När Cecilia Jägenmark för ett antal år sedan valde att ha sitt kontor på Halda i Svängsta, började samtidigt en dröm ta fart. Visionen handlade om att utöva sin verksamhet på hela ytan och dessutom dela den tillsammans med andra företagare. Nu har drömmen blivit till verklighet – en fotograf, en filmskapare och en formgivare delar kontor som fått namnet Studio Halda.

På onsdag 15/2 mellan 16:00-19:00 bjuds företagare, familj och vänner in för att inviga våra nya lokaler. Det bjuds på snittar och bubbel, du kan testa på att fotografera och dessutom kommer vi lotta ut fina vinster. 

Som stolta ambassadörer för Haldas lokaler, vill vi uppmana fler till att se möjligheterna i lokalerna som finns här. Är du intresserad av att bli vår Halda-kollega? Personalen från Karlshamnsfastigheter är på plats på invigningskvällen för att svara på frågor och visa lediga lokaler vid önskemål. 

Varmt välkomna till Studio Halda önskar Cecilia Jägenmark, Anton Frej och Linda Åkesson