Felanmälan

Softhouse expanderar i befintliga lokaler

Softhouse har tillsammans med Karlshamnsfastigheter under året genomfört en ombyggnad och expandering av sina befintliga lokaler på Östra Piren.

Daniel Hultqvist, som är ansvarig för Softhouse i Karlshamn sedan 1:a augusti, svarar snabbt på frågan om varför Softhouse väljer att satsa på just Piren:

Läget!

Här har vi attraktiva lokaler med fantastisk havsutsikt. Det är nära till kunderna och här finns ett stort nätverk bland andra företagare. Perfekt att kunna utnyttja de större mötesrummen vid behov. Vi är ett bra gäng som trivdes bra på Piren redan innan expanderingen så valet att vara kvar var självklart.

Alla i personalen upplever ett lyft och har fått ny motivation med de nya fräscha lokalerna. Softhouse, som är konsulter inom IT och programvaruutveckling, är 14 personer i Karlshamn idag men vill bli ännu fler!