Felanmälan

Sparbanken kommer till Östra Piren!

Varmt välkomna hit, hälsar vi vår nyaste och största hyresgäst som kommer att fylla hela plan 2 i nya bygget på Piren.

 Per Richardsson, vd för Sparbanken i Karlshamn, berättar om tankarna bakom flytten:

”Genom att expandera till nya lokaler på Östra Piren rustar vi banken för framtiden och får bättre möjligheter att hjälpa våra kunder. Nybyggnationen ger banken möjlighet att vara med och själva utforma det nya kontoret för att möta behoven hos såväl kunder som medarbetare. Nysatsningen ger oss även nya möjligheter att få närmare relationer med våra kunder, i en fantastisk miljö precis vid havet. Vi ser mycket fram emot att välkomna både gamla och nya kunder till vårt nya bankkontor”, säger Per.

På tisdagsmorgonen släpptes nyheten till alla anställda på Sparbanken. De fick möjligheten att besöka sin blivande nya arbetsplats för att uppleva ytorna och den slående utsikten över havet från den nya personal-loungen, det var många glada ansikten!