Felanmälan

SEB Blekinge till Östra Piren

Hela glada gänget på SEB Blekinge

Vi har glädjen att välkomna vår senaste hyresgäst till Östra Piren – det är SEB Blekinge som flyttar in på plan 3.
 
Lisa Mattsson, kontorschef SEB Blekinge:
–       Äntligen kan jag berätta om nästa steg för SEB Blekinge!
Vi ser flytten till nya lokaler i Karlshamn som en naturlig utveckling och ett steg in i framtiden för vår bank. Det har hänt otroligt mycket inom vår bransch de senaste åren. Både nu och framåt är det rådgivning som står i fokus hos SEB. De nya lokalerna på Östra Piren ger oss möjligheten att arbeta mer flexibelt och proaktivt, både på privat och företag.
Medarbetarna på kontoret har varit delaktiga och engagerade i beslutet att flytta. Processen har fått ta sin tid och är därmed väl genomtänkt. Det känns fint att kunna erbjuda en modern och nybyggd arbetsmiljö i Sveriges kanske modernaste bankkontor!